Døre og vinduer

Overvejer du udskiftning af vinduer og døre i boligen? Tømrermester Carsten Christensen har stor ekspertise med udskiftning af vinduer og døre i huse og lejligheder. Vi arbejder for private og erhverv mange steder såsom i Risskov, Egå og Aarhus N med videre. Vi har naturligvis fornuftige priser.​

​PRÆCISION OG KVALITET VED UDSKIFTNING AF VINDUER
​Vi udfører alle former for reparation, vedligeholdelse og udskiftning af vinduer og døre. Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, hvis du skal have nye vinduer. Vi giver også gode råd om, hvordan vinduerne kan holde sig pæne i mange år.

​Vi har altid et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme og fra tagvinduer til branddøre på vores værksted.

Dertil kommer, at vi kan fremskaffe eller fremstille specialønsker inden for få dage.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten ved udskiftning af vinduer og døre, og montering af dør og vindue sker med stor præcision.

Tilfredse kunder betyder alt for os, og vi naturligvis medlem af Dansk Byggeri. Det er din garanti for tilfredshed.​

​KONTAKT OS FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ UDSKIFTNING
​Hvad koster udskiftning af vinduer? Kontakt os gerne for at få et uforpligtende tilbud med en god pris. Du kan ringe på telefon: 86 17 25 65 og 22 43 65 65 for at høre nærmere. Eller du kan skrive til e-mail: cc@toemrermester-cc.dk

+45 22 43 65 65 cc@toemrerm​ester-cc.dk