Renovering af hus

Tænker du på at få nye lofter, gulve eller anden renovering af hus? Tømrermester Carsten Christensen har mange års erfaring og kan altid se mange spændende muligheder. Vi kommer gerne i for eksempel Risskov, Egå og Aarhus N samt andre steder for at stå for en ombygning eller renovering af hus. Det kan være indvendig og udvendig.

​KUN EN KONTAKTPERSON VED RENOVERING AF HUS
​Vi laver alle former for istandsættelse af en bolig såsom at ombygge eller renovere hus med videre. Vi laver alt fra små renoveringer til store og komplicerede totalrenoveringer. Det kan også være ombygning af hus.

Vi samarbejder med andre håndværksgrupper, som vi bruger i fagenterpriser ved ombygning eller renovering af hus, når det er nødvendigt. Der er tale om håndværkere, som vi stoler på, og som laver et godt håndværk.

Dermed kan vi varetage den samlede ombygning eller renovering af hus. Og dermed får du kun en kontaktperson. Vi kan for eksempel udskifte lofter, gulve eller vinduer. Vi kan også tilbyde renovering af køkken eller bad. Desuden kan vi rive vægge ned eller opsætte nye skillevægge. Det kan også være et gammelt hus, som skal sættes i stand fra A til Z.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD ISTANDSÆTTELSE
​Hvad koster renovering af hus? Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.​

Du kan kontakte os på telefonerne 86 17 25 65 / 22 43 65 65. Du kan også skrive til e-mailen ​cc@toemrermester-cc.dk. Derpå kan vi aftale en uforpligtende besigtigelse.

+45 22 43 65 65 cc@toemrerm​ester-cc.dk