Tagarbejde

Ønsker du mere plads eller en tagrenovering? Tømrermester Carsten Christensen har stor erfaring med alt inden for udskiftning til nyt tag, tagreparation og tagrenovering. Vi har også erfaring med at ændre tagetager til beboelse. Vi kommer blandt andet i Risskov, Egå og Aarhus N med videre for at udføre renovering af tag.

​ALT FRA TAGTERRASSER TIL NYT TAG ELLER TAGRENOVERING
​Vi laver tagarbejde på samtlige typer af huse. Det kan være lige fra udvidelse af dit indvendige beboelsesareal til udendørs luksus som for eksempel en tagterrasse. Desuden laver vi tagrenovering såsom at udskifte eternit, tegl med videre. Derudover vedligeholder vi skorstene og kviste.

Udover det håndværksmæssige tilbyder vi al den rådgivning, som du har brug for. Vi råder og vejleder om alle muligheder, og vi lægger vægt på, at hjemmet ikke skal miste sin charme eller sit stilistiske præg.

Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten ved tagrenovering og andet tagarbejde. Tilfredse kunder er vigtige for os. Det er din garanti for tilfredshed. Dertil kommer, at vi er medlem af Dansk Byggeri.

​FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ TAGARBEJDE
​Hvad koster et nyt tag? Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores priser for tagrenovering, tagreparation og andet tagarbejde. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.

​Du kan ringe på telefonen 86 17 25 65 og 22 43 65 65​. Eller du kan skrive til e-mailen cc@toemrermester-cc.dk. Derpå kan vi aftale det videre forløb.

+45 22 43 65 65 cc@toemrerm​ester-cc.dk